AHN IT-kurs 2020

AHN IT-kurs förra året blev lite felfokuserad och alltför många deltagare hade just akuta iphone och ipad problem och även android-enheter, vilket tog alltför mycket tid i anspråk på bekostnad av kursens huvudinriktining – lära ut och hantera mobila enheters funktioner och möjligheter samt dess interaktion med Datorn.

Håller nu på att formulera om kursens inriktning och målsättning. Har därför valt att senarelägga kursstarten. Kan dock redan nu meddela att deltagarna, speciellt för Gruppen iPhone – iPad och Gruppen Androider måste reda ut alla inloggningsproblem och ha alla lösenord klara. Det kommer fortsättningsvis även bli indelning i Grupper om:

1. GRUPP PC och MAC
2. GRUPP iPhone – iPad
3. GRUPP Androider
4. GRUPP Hemsidor – domäner – WordPress

För intresseanmälan skicka ett mail till teknik@ahn-nerja.org

Följ oss på Facebook i grupperna: IT och TV-frågor Nerja   och AHN IT-kurs Nerja

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.