Lördag 19/10-19

Några punkter nedan

 1. Christer skrev så här till mig:

citat

Hej igen.

Teknik kursen startar tisdagen den 22 oktober klockan 19:00 i lokalen på Hotel Perla Marina i Salon Narixa, 1 tr ned. Ingång via huvudentrén. Vi beräknar hålla på ca 2 timmar.

Kom strax före klockan 19:00.

 • Ta med era mobila enheter såsom Paddor, mobiler, Ipod, pocket router
  (om ni vill ha hjälp med den senare)
 • Gärna, den som så vill, era laptops
 • En och annan Apple TV, välkomnas (bara enheten + fjärr inga sladdar), så kan jag visa och ge lite tips.
 • Anteckningsmaterial
 • Glatt humör
 • Kursavgiften betalas kontant vid start om 20€.

Kursledare: Claes Askeroth

 

Hotellet har önskemål om att ändra vår kurs till torsdagar, men vi ses 1:a gången på tisdag den 22 oktober, klockan 19:00. Därefter följande torsdagar 24 och 31 oktober samt 7, 14 och 28 november samt 5 och 12 december klockan 19:00 samtliga dagar.

Mer information hittar du på webbside: www.travel-it.se

VÄLKOMNA önskar Claes och Christer

slut citat

2. Jag tycker vi gemensamt känner oss för om veckodag för kurstillfällena i samband med första mötet nu på tisdag.

3. Någon skrev ett mail till mig:

citat

Hej!

Som jag skrev när jag anmälde mig så är jag bara intresserad av lite mer avancerad teknik, t ex att bygga hemsidor, WordPress. Det känns inte som att detta är något för mig, lite för enkelt.

Jag gissar att det som tas upp under fliken ”2. För den vetgirige” inte kommer vara med på själva kursen (fysiska träffen). Jag är dock gärna med och läser vad som kommer tas upp under den fliken om jag får, men på ”distans”.

Jag har träffat flera som ska gå och som ser fram emot att få lära sig lite.

Lycka till med kursen!

slut citat

Jag har full förståelse för detta, men det beror nog på ett liten misstolkning.

 1. Jag skapade flikarna med tanke på varierande intresse från deltagarna och framför allt att ingen skall känna sig utanför och tappa intresse. Har bara inte hunnit bygga färdigt flikarna, men tanken är att alla flikarna kommer tas upp under kursen. Jag sitter just nu och publicerar detta med WordPress och det kommer också ges utrymme för detta. Parentetiskt kan jag nämna att jag kan tillhandahålla egna WordPressinstallationer och skapa domäner och eller fixa ompekning av befintliga domäner till både sådana WP-installationer eller mailservar. Jag samarbetat med webhotell såsom ServageOne (Flensburg), Hostgator och GreenGeeks (USA)
 2. Skapar men en WordPress hos https://sv.wordpress.com och väljer en gratisversion så får du en reklamfinansierad dito, med irriterande reklaminslag. Jag kan nog förhandla fram AHN-rabatt för mina tjänster för ovan
 3. I samband med kursstarten kommer jag samla in resp deltagares intressanmälan i avseendet. Så skriv ner önskemål.
 4. Jag kommer löpande bygga upp denna kursens website

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.