14/10 TEKNIK såsom smart telefoni, IT, data och TV. (för att rubricera det med AHN:s ordalag)

Hej på er. Nu börjar det dra ihop sig. Vill så här presentera min kurs, som faller under AKTIVITETER och TEKNIK på AHN:s hemsida (webplats)

På AHN-mötet måndag 14/10 kommer man presentera min aktivitet: IT-kurs, som jag vill kalla en studiecirkel. Jag kommer kort presentera mig själv och hur jag kommer lägga upp kursen, men framför allt hur ni som anmält er vill ha det.

Jag har lagt upp en egen flik: 2. LOGIN för deltagare, med login för alla anmälda deltagare. Vidare detaljer om upplägget lägger jag in på fliken: 1. IT-kurs här i menyn. Jag kommer lägga upp allt vi talat om på kurstillfället som självstudie material

Även frågor som dyker upp under kursens gång med djupare förklaring här för att inte ta upp tid och tynga ner själva kurstillfället med ”tjöt” om rena teknikaliteter som bara får oss vanliga att tappa fokus och intresset.

Det skall finnas en plats för alla, oberoende förkunskap. Vi skall ha trevligt och det skall vara lätt att fatta. Ingen skall känna sig utanför. Jag vet. Inte ens jag har fullt hängt med i den snabba utvecklingen och förstår att det då inte är lätt för gemene man (kvinna) att hänga med.

Välkomna

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.